Frumusețe aducătoare de moarte.

Frumusețe aducătoare de moarte.
Frumusețe aducătoare de moarte.
Autor:

Iată ce se ascunde în farduri:

Obiceiul fiecărei femei din fiecare dimineață este următorul: se trezește, spală pe dinți și mai apoi se machiază

Fie că aplică numai fond de ten sau fard și creion de ochi sau alegeo cremă cu pigment este bine de știut că în timp toate acestea aduc cu sien un proces de îmbătrânire mai accelerat decât în mod normal. Practic, substanțele toxice prezente în produsele cosmetice otrăvesc tenul, ba chiar uneori pot produce tumori maligne grave.

Din dorința de a arăta mai bine, majoritatea femeilor folosesc din ce în ce mai multe produse cosmetice și se cred cu tărie în spusele marilor companii care declară că realizeaza teste dermatologice riguroase înainte de expunerea acestora pe piață.

Vaselina sau parafina, sunt două produse extrem de populare care întră în fabricarea cremelor hidratante, acestea pot provoca sensibilitate la lumină și îmbătrânirea prematură a pielii favorizând apariția acneei.

Din momentul în care toxinele ajung în sânge, acestea sunt răspândite peste tot în organism, inclusiv în creier, ficat, rinichi și mușchi.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X