Frumușelul lumii e actor și i se spune des așa, mai în glumă, mai în serios. Deși nu mai e la prima tinerețe, se menține la capitolul “cel mai”. Frumusețea asta însă prezintă și pete.   

Brad Pitt a vorbit nu demult despre dependența sa de alcool. A fost susținut,  în cadrul unui interviu cu declarații exclusive, de Anthony Hopkins. Amândoi au regretat, amândoi au vorbit sincer, dar alcoolul se șterge greu.

„Conștientizez faptul că am făcut de-a lungul timpului și alegeri de care nu sunt mândru. Dar prețuiesc acele momente deoarece și-au pus amprenta asupra mea. Nu poți ajunge undeva dacă nu ai parte și de astfel de momente. Simt că acum am mai mult control asupra vieții mele. Dar cu siguranță nu sunt eu răspunzător de asta”, a declarat Brad Pitt. În urmă cu câteva luni, Brad Pitt a acordat un interviu pentru New York Times. În care a dezvăluit că, după despărțirea de Angelina Jolie a avut nevoie de ajutor specializat. Fiind nevoit să meargă la Alcoolicii Anonimi timp de un an. „Sunt om. Cu toții avem un scop, vrem să facem ceva cu adevărat important în viața noastră. Dar contează să ai în preajma ta persoane care te iubesc”, a spus Brad Pitt.

Frumușelul lumii la grupul de sprijin

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Pitt a relatat cum decurgeau ședințele de la Alcoolicii Anonimi. El fiind alături de celelalte persoane din grupul de sprijin pentru dependenții de alcool. „A fost chiar o ușurare pentru mine să îmi expun toate părțile negative în fața lor. Am luat lucrurile așa cum au venit, așa că am renunțat la băutură. Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca.”

Și Anthony Hopkins și-a pus cenușă în cap, ținându-i isonul lui Brad Pitt. „ Brad Pitt a adus în discuție faptul că este important să învățăm din greșelile noastre. Noi întotdeauna considerăm importante greșelile. Însă cel mai mult contează ce faci după o greșeală, deoarece acel lucru definește o persoană. Cu toții facem greșeli. Noi nu putem anticipa următorul pas pe care îl face o persoană. Iar asta este partea pe care eu o consider interesantă.”