evzmonden.ro Web analytics

Mai sunt câteva zile până la Crăciun! FRIPTURĂ de porc cu BERE! Secretul a fost DIVULGAT de un MAESTRU BUCĂTAR! Iată rețeta

Mai sunt câteva zile până la Crăciun! FRIPTURĂ de porc cu BERE! Secretul a fost DIVULGAT de un MAESTRU BUCĂTAR! Iată rețeta
Mai sunt câteva zile până la Crăciun! FRIPTURĂ de porc cu BERE! Secretul a fost DIVULGAT de un MAESTRU BUCĂTAR! Iată rețeta

Friptură de porc cu bere! Secretul a fost divulgat de un maestru bucătar! Iată rețeta! Secretul unei fripturi de porc cu gust special îl dă BEREA. Carnea de porc va fi mult mai fragedă.

Ingrediente necesare pentru friptură de porc cu bere

  • 1 kg carne de porc
  • 5 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri miere
  • 50 g unt
  • 500 ml bere neagră
  • cimbru
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare friptură de porc cu bere

1. Într-un vas, se topeşte untul şi se pun două cepe tăiate, peştişori şi usturoiul. Se potriveşte de sare şi piper, se toarnă berea şi se lasă pe foc circa 10 minute, până se reduce la jumătate.

2. Între timp, celelalte trei cepe se taie şi ele peştişori şi se pun în tava de copt. Carnea se sărează şi se piperează şi se unge din abundenţă cu ulei. Se aşază carnea peste ceapă şi se unge cu miere. Se dă la cuptor pentru o oră.

3. După acest timp se adaugă sosul de bere şi ceapă şi se lasă din nou la cuptor până ce şi ceapa şi carnea se rumenesc frumos.

4. După coacere, se mai lasă 10 minute înainte de a fi tăiată şi adusă la masă.

Sursa: unica.ro

Foto: 123rf.com

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X