Fratele regretatei artiste Mădălina Manole, ACUZAȚII DURE la adresa lui Petru Mircea: „Monstrul” nu m-a lăsat…

Au trecut aproape nouă ani de când Mădălina Manole, fosta solistă vocală, compozitoare și instrumentistă, şi-a luat viaţa chiar de ziua ei, otrăvindu-se cu Furadan, iar fratele acesteia, Marian Manole, este foatre supărat pentru că Petru Mircea nu nu-l lasă să-și vadă nepotul.

Într-un interviu pentru click.ro, Marian Manole a povestit de când nu a mai reușit să-l vadă pe nepoțelul său, Petru Mircea Junior.

 „Ultima dată când am vorbit cu el la telefon, anul trecut, urla și mă amenința. Nu mi-am văzut nepoțelul de când l-a născut mama lui, doar în poze trimise de fani îl văd. „Monstrul” nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul de când a murit Mădălina. Am fost cu părinții mei de nenumărate ori la poartă la el, la casa din Otopeni și nu am fost lăsați să îl vedem. Am încercat să vorbesc prin telefon amiabil, să rezolvăm cumva problema, dar au fost doar țipete, urlete, jigniri și amenințări. Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli. Tata a îmbătrânit în nouă ani foarte mult. Am îmbătrânit prea repede cu toții după toate necazurile. Crunt destin, nu-i doresc nimănui acest lucru!”, a mărturisit Marian Manole pentru sursa mai sus-menționată.