Fratele Madalinei Manole, ACUZATII DURE la adresa lui Petru Mircea: „Noi, cei din familie, vom…”

Fratele Madalinei Manole, ACUZATII DURE la adresa lui Petru Mircea: „Noi, cei din familie, vom…”
Fratele Madalinei Manole, ACUZATII DURE la adresa lui Petru Mircea: "Noi, cei din familie, vom..."

In contextul spectacolului care va fi organizat in memoria Madalinei Manole, fratele artistei a lansat acuzatii dure la adresa sotului acesteia, Petru Mircea.

Desi nume ale muzicii romanesti vor concerta in cadrul evenimentului, Petru Mircea nu imbratiseaza aceasta idee si critica modul in care se desfasoara organizarea.

In paralel, fratele indragitei artiste il acuza pe cel Petru Mircea ca in toti acesti ani de la disparitia cantaretei, nu a facut nimic pentru a cinsti vocea acesteia.

“Ar fi spus ca acest spectacol este facut pe genunchi, in graba si pentru bani. Dar, intreb si eu, el ce a facut aproape 8 ani pentru memoria surorii mele? Pe noi ne-au contactat organizatorii si ne-au invitat la Bucuresti. Daca oamenii astia organizeaza un spectacol si atatia artisti mari au raspuns prezent si au acceptat sa cante, ce are el impotriva?”, a declarat  Marian Manole, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult decat atat, fratele artistei a marturisit ca prezenta lui Petru nu este necesara in cadrul evenimentului.

„Am inteles ca ar fi spus ca el are dreptul de folosinta al brandului Madalinei Manole. Sa-l aiba! De ce nu a avut el ideea asta si nu s-a mobilizat pana acum sa organizeze un concert ca acesta? Noi, cei din familie, vom fi acolo in sala in ziua spectacolului. El sigur nu. Oricum, eu persoanal vreau sa le multumesc artistilor care vor concerta pe 3 martie la Sala Palatului”, a spus Marian Manole.

Sursa: B1.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X