Înainte de a deveni o cântăreață recunoscută la nivel național, Loredana Groza a trăit o viata modesta. Invitata in urma ceva timp in cadrul unei emisiuni, artista a oferit detalii emotionante despre perioada in care nu cunostea succesul.

”Mama mi-a fost învățătoare. Când eram mică mă simțeam Betty cea urâtă. Într-o vreme am purtat și ochelari, aveam două cozi lungi de tocilară, bentiță și emblemă. Mama ținea să mă încadreze în toate canoanele, la patru ace, dar cu mare strictețe. Când am plecat de acasă, când am început să am succes, mi-am tuns părul, l-am vopsit și am încercat să experimentez lucruri care să mă ajute să mă descopăr”, a spus Loredana care este astăzi o divă al cărei stil vestimentar e urmat de tinere.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Când a fost întrebată de ce de-a lungul carierei, într-o meserie în care e multă bârfă și invidie, nu a fost implicată în niciun scandal, Loredana a răspuns:

”Aleg să văd frumusețea și în mucigai. Aleg să văd partea frumoasă a oricărui lucru. E ușor să te lași în noroi și să fii în toată energia aia negativă și să-ți pierzi interesul pentru ce e frumos, dar e o chestiune de alegere. Atitudinea contează. E o alegere să fii fericit. Eu aleg să trăiesc cu oamenii care mă inspiră, oamenii pe care-i iubesc.”