Laura Cosoi, vedetă din România, a pozat goală complet pentru Playboy. Pozele au ajuns virale pe internet, iar artista este acum rușinată de acest lucru.

După o pauză destul de mare, Laura Cosoi s-a întors în televiziune, iar recent a lansat o nouă carte de bucate, care include și povestea ei de viaţă. Printre rețete și sfaturi culinare, apar și poze nud cu vedeta, artistice, alb-negru, însă nu atât de explicite precum cele realizate în urmă cu 13 ani, pentru revista Playboy, scrie Cancan.

„Mai mult decât o carte de bucate, am scris o mărturisire: mă dezvălui printre secretele care fac din hrană un ingredient al schimbării profunde. Inspiră-te din drumul lung pe care l-am străbătut în căutarea celei care sunt astăzi, ca să afli cum îți poți modela și tu forma gustului: cultivă echilibrul și prezența conștientă înainte ca problemele emoționale să ajungă în farfurie, gustă din bucuriile recunoștinței și nu uita, din când în când, să îți inviți sufletul la cină”, spune Laura Cosoi.

Fanii nu prea mai au ocazia să o vadă pe Laura Cosoi în ipostaze sexy, excepţie făcând fotografiile din vacanţă pe care le postează pe blogul ei, în costum de baie. Însă există un pictorial de care reprezentanţii sexului tare cu siguranţă îşi aduc aminte, cel din Playboy, în care blondina a renunţat la haine, complet.

Întinsă pe o canapea, stând în picioare sau pe un scaun, Laura te hipnotizează pur şi simplu, nu doar cu privirea parcă insinuantă, dar şi cu formele apetisante. Imaginile erau realizate în 2006, pe când blondina încă nu începuse o relaţie cu Smiley.