evzmonden.ro Web analytics

FOTOGRAFII de COLECTIE cu Marilyn Monroe, GOALA. Imaginile sunt GRAITOARE!

FOTOGRAFII de COLECTIE cu Marilyn Monroe, GOALA. Imaginile sunt GRAITOARE!
FOTOGRAFII de COLECTIE cu Marilyn Monroe, GOALA. Imaginile sunt GRAITOARE!

Au fost scoase la vanzare 12 fotografii graitoare, cu Marilyn Monroe goala. Detinatorul are convingerea ca va incasa o suma fabuloasa de pe urma fotografiilor in care apare una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Imaginile cu Marilyn Monroe vor fi scoase la vanzare la New York, in cadrul unei actiuni caritabile. Se pare ca fotografiile marcheaza momente importante din viata divei. Unele imagini sunt facute la o aniversare a vedetei, fiind surprinsa in momentul in care a iesit din tort si a inotat dezbracata in piscina.  Organizatorii sunt de parerea ca vor primi aproximativ 35.ooo de dolari de pe urma fotografiilor.

Printre imaginile de colectie se afla si imagini realizate in timpul filmarii unui videoclip Beatles, in care Frank Sinatra apare cu garzile sale de corp, dar si poze uluitoare cu Muhammad Ali, pentru care preconizeaza ca vor incasa peste 120.000 de dolari.

Sursa: cancan.ro

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X