Fotografii de colectie cu Gina Pistol! Este una dintre cele mai cunoscute si frumoase femei din lumea mondena, insa putini sunt cei care stiu cum arata in copilarie.

Povestea primilor pași pe drumul succesului

Frumoasa prezentatoare a început munca de jos, ca operatoare la un centru de copiere, iar apoi a stat la tejghea, vânzătoare într-un chioșc din Roșiorii de Vede. Nu după mult timp s-a mutat la București, în cel mai mare oraș al țării, locul unde orice vis poate fi îndeplinit.

A fost angajată la o firmă de articole sportive

Și Gina Pistol și le-a îndeplinit pe toate. După ce a fost angajată la o firmă de articole sportive, a ajuns la Național Tv, în 2005, prezentând emisiunea „Nu suntem blonde”. A fost pasul ei spre celebritate, unul care se va dovedi decisiv.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

În scurt timp, Gina Pistol a fost remarcată, arată RTV, iar chipul de o frumusețe naturală ieșită din comun i-a adus o ofertă de a poza în Playboy România. Tot atunci, Gina a semnat cu echipa de producători ai serialului „La Bloc” și deja faima era câștigată…

Fotografii de colectie cu Gina Pistol

Azi, Gina Pistol e o mare vedetă și toată lumea o cunoaște. Dar hai să vedem și cum era frumoasa blondă în copilărie, imagini de care, probabil, doar Smiley s-a bucurat până acum.