Fotografia care a incins imaginatia barbatilor! Daniela Gyorfi, aparitie INCENDIARA – FOTO

Fotografia care a incins imaginatia barbatilor! Daniela Gyorfi, aparitie INCENDIARA – FOTO
Fotografia care a incins imaginatia barbatilor! Daniela Gyorfi, aparitie INCENDIARA - FOTO
Fotografia care a incins imaginatia barbatilor! Daniela Gyorfi, aparitie INCENDIARA – FOTO
Daniela Gyorfi este una dintre cele mai sexy cântărețe din România. Artista are mereu apariții care atrag atenția tuturor și nu ratează nicio ocazie pentru a purta ținute provocatoare, care încing imaginația bărbaților.

Recent, Daniela Gyorfi a primit o sumedenie de mesaje în care era apreciată pentru corpul ei armonios, după ce s-a îmbrăcat într-o rochie neagră transparentă.

Cu toate că are deja 50 de ani, artista nu face din vârsta ei o problemă, ba dimpotrivă. Continuă să fie o apariție sexy, iar anul trecut a acceptat chiar să defileze în lenjerie intimă, scrie Cancan.

Artista este conștientă că are un fizic demn de invidiat și profită inclusiv acum de haine care îi pun silueta în valoare. Drept dovadă, ea s-a pozat într-o rochiță neagră, transparentă, prin care s-a putut vedea că nu poartă lenjerie intimă.

Sursă foto: Cancan

Fanii au apreciat ipostaza și au felicitat-o pentru felul în care arată.

„Superbă rochie, ca și tine de atfel!, a fost unul dintre comentariile postate de un fan al artistei. Îți vine super!?? / Wauu superbă?? / Ești o frumoasă / Te iubesc, ești o scumpă / Arăți foarte bine??”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X