Foto – Sorin Ovidiu Vantu este cunoscut in toata tara, insa putini stiu cum arata COPIII sai. Iata SINGURELE IMAGINI cu Ionut si Ioana Vantu!

Foto – Sorin Ovidiu Vantu este cunoscut in toata tara, insa putini stiu cum arata COPIII sai. Iata SINGURELE IMAGINI cu Ionut si Ioana Vantu!
Foto - Sorin Ovidiu Vantu este cunoscut in toata tara, insa putini stiu cum arata COPIII sai. Iata SINGURELE IMAGINI cu Ionut si Ioana Vantu!

Sorin Ovidiu Vanatu este cunoscut in toata tara, insa putini stiu cum arata copiii sai. Omul de afaceri are doi copii, pe Ionut si Ioana Vantu, ambii fiind extrem de discreti. 

Cei doi tineri, Ioana și Ionuț Vântu, au apărut însă o singură dată în public, în urmă cu mai bine de sase ani, într-o conferință de presă, atunci când au anunțat oficial că omul de afaceri Elan Schwartzenberg prelua Realitatea Media și că tatăl lor nu mai era asociat în niciun fel în această afacere.

„E prima oară când suntem în faţa presei şi sperăm că şi ultima”, a spus Ioana Vântu. „Pentru dumneavoastră, Sorin Ovidiu Vântu este un personaj controversat, pentru noi este familia, pentru noi este tata”, a declarat atunci Ioana.

Sorin Ovidiu Vantu este un om de afecerei cunoscut in Romania ca proprietar al trustului media Realitatea-Catavencu, dar si prin scandalul FNI. In anul 2008, Capital l-a pozitionat pe locul trei in topul celor mai bogati romani, averea sa fiind estimata la 800.000 de euro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X