Foto – Monica Tatoiu traieste intr-un lux orbitor! Asa arata ”PALATUL” in care locuieste. Are 9 dormitoare si valoreaza 2,5 milioane de EURO!

Monica Tatoiu traieste pe picior mare! Femeia de afaceri duce o viata de regina intr-o casa care valoreaza 2,5 milioane de euro si este una dintre cele mai securizate. Locuinta familiei Tatoiu dispune de un sistem de alarme foarte complex, asadar nimeni nu se poate apropia de vreo intrare fara a fi monitorizat.

Actuala locuinta de lux a fost construita pe un teren cumparat in anul 1996, pe locul unde se afla o groapa de gunoi, fara canalizare, electricitate, sau trotuar.

Citește și: In compania milionarilor. Cele mai scumpe hoteluri din Europa

Sotul femeii de afaceri, Victor Tatoiu, si-a dorit sa faca una dintre cele mai inteligente locuinte, asa ca a amplasat si sisteme de incalzire care topesc zapada chiar sub asfalt, in fata garajelor, dar si a scarilor exterioare.

”Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistreaza pe un server.

În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază daca se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă. Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încat nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă făra voia mea. Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, spuneau Victor si Monica Tatoiu, potrivit Fanatik.