FOTO – Iulia Albu NU a avut mila! Adelina Pestritu a intrat sub lupa CRITICULUI de MODA: „Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs”

FOTO – Iulia Albu NU a avut mila! Adelina Pestritu a intrat sub lupa CRITICULUI de MODA: „Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs”
FOTO - Iulia Albu NU a avut mila! Adelina Pestritu a intrat sub lupa CRITICULUI de MODA: "Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs"

Iulia Albu NU a avut mila! Adelina Pestritu a intrat sub lupa CRITICULUI de MODA: „Mortăciunea de pe umăr arată al naibii de similar unui sconcs”.

Iulia Albu si-a exprimat parerea despre ultima tinuta vestimentara pe care Adelina Pestritu a abordat-o in cadrul unui eveniment. Asa cum era de asteptat, criticul de moda si-a dezvaluit opinia la fel de exigent ca intotdeauna.

„Adelina Pestrițu a găsit o modalitate ingenioasă de a-și procura blănuri. Și apoi, nah, când ai o mașină așa de mare… și muncită cu sudoarea frunții… nu e cazul să-ți faci procese de conștiință că mai accidentezi’ câte un vizon din când în când. Și dacă tot l-ai accidentat’, măcar să-i păstrezi vie amintirea pentru că nimic nu se compară cu o fleică „curățată” conștiincios, nu-i așa?

Nu sunt foarte sigură ce caută perdeaua în context, dar dacă îi place până și Mihaelei Rădulescu (n.r. care i-a dat like Adelinei Pestri’u la una dintre imaginile postate pe o re’ea de socializare), altă nostalgică a vizoanelor „pierdute”…. ce putem noi spune?… Și, ca să concluzionăm, nu știu a ce miroase Adelina Pestrițu, dar „mortăciunea” de pe um[r arată al naibii de similar unui sconcs. Dar să nu intrăm în detalii parfumate”, a spus Iulia Albu pe blogul ei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Uimitorrrr,fantasticccc,nemaipomenittttt,nemaiauzitttt…..bleahhhhhh Numai „stiri”importante dati…Toatr ratatele tari incearca sa fie in atentia publicului…TOATE: raduleasca,marin,pestritza asta,albu…toate fara exceptie.Mari „telectuale”, ce sa zic…pe vremea lu’ nea Nicu, nu ar fi facut fata nici ca dactilografe, poate muieri de serviciu ceva…azi e democratie…toate fufetele stiu de toate…mai ales moda.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X