Foto – Ioana Ginghina nu a mai rezistat si a rabufnit! Reactie dura la adresa fostului sot: „Am pretentia sa nu fie atatea saruturi patimase in public”

Alexandru Papadopol, fostul sot al Ioanei Ginghina a fost surprins in ipostaze tandre cu Adriana Titieni Irimescu, actuala sau fosta partenera de viata a renumitului Adrian Titieni.

Din informatiile aparute in mediul online, Ioana Ginghina a aflat ca fostul sau partener de viata formeaza un cuplu cu Adriana Titieni Irimescu si a fost socata ca acest lucru s-a petrecut in vazul tuturor, potrivit click.ro.

Ioana Ginghina a fost cautata de presa pentru a oferi detalii suplimentare cu privire la momentul in care a si-a vazut fostul sot in ipostaze neasteptate cu Adriana Titieni Irimescu, femeia care are doi copii impreuna cu marele actor Adrian Titieni.

Citește și: Maria Dragomiroiu, batuta cu bestialitate: "Mi-a dat un pumn in cap"

Actrita a declarat ca nu s-a asteptat sa vada asa ceva si refuza sa creada ca cei doi au avut o idila inainte ca ea si Alexandru Papadopol sa se desparta, adica in luna Februarie a acestui an.

”Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a explicat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina a constientizat ca, la un moment dat, unul dintre ei se va afisa la bratul unui partener, insa atitudinea fostului sot a dezamagit-o profund, in special degajarea cu care s-a afisat alaturi de Adriana Titieni Irimescu, in ipostaze tandre, chiar in vazul  lumii. Actrita considera ca acest lucru o poate afecta enorm pe fiica lor, Ruxandra, care ar putea fi umilita la scoala.

”La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă”, a mai spus Ioana Ginghină.