Artista a renunțat la inhibiții, dar și la haine, iar fotografiile sunt de-a dreptul uluitoare într-un pictorial incendiar pe Instagram.

În pictorial ea este fotografiată îmbrăcată într-o geacă de piele, oversized, în lenjerie intimă și cu bustul acoperit cu mâinile. Artista a stârnit invidia atât femeilor cât și a bărbaților. Ce-i drept, Inna are un corp fără cusur și nu se sfiește să-și arate formele de invidiat.

Mii de oameni îi fredonează melodiile și așteaptă, nerăbdători concertele ei. Inna este cunoscută în întreaga lume. Puțini însă sunt cei care știu că artista se confruntă cu o „mică” problemă. Inna poartă 33,5 la picior, iar majoritatea încălțămintei sale este făcută pe comandă, informează cancan. Artistei îi este foarte greu să își găsească încălțăminte pe placul, dar și pe… mărimea ei în magazine.

Citește și:

„Are o fire pozitivă și este o persoană foarte puternică (atât psihic, dar și fizic, adică n-am văzut-o în toți acești ani nici măcar răcită), asta în ciuda dimensiunilor mici sau foarte mici pe care le are (dar în niște proporții perfecte): măsura ei reală la picior este 33,5! Până acum câțiva ani, Christian Louboutin îi făcea pantofii și cizmele pe comandă. Dar acesta e genul de lucru pe care nu îl știe nimeni, pentru că Alexandrei (așa cum îi spun cei apropiați) nu îi prea place să se laude. Nu că ar avea ceva împotrivă, dar nu îi vine natural să vorbească prea mult despre ea”, a spus Roxana Voloșeniuc despre Inna.

Citește și:

Vezi imaginile AICI.