evzmonden.ro Web analytics

FOTO – INCREDIBIL! Declaratia de DRAGOSTE facuta de ALINA VIDICAN pentru CRISTI BORCEA

FOTO – INCREDIBIL! Declaratia de DRAGOSTE facuta de ALINA VIDICAN pentru CRISTI BORCEA
FOTO - INCREDIBIL! Declaratia de DRAGOSTE facuta de ALINA VIDICAN pentru CRISTI BORCEA

Desi au divortat in urma cu mult timp, se pare ca frumoasa timisoreanca Alina Vidican nutreste sentimente de-a dreptul profunde pentru fostul actionar de la Dinamo. 

Dovada cea mai clara de iubire sta chiar pe bratul Alinei. Daca in timpul divortului ar fi facut orice sa scape de urmele iubirii pe care i-a purtat-o lui Borcea, acum timisoreanca isi afiseaza in permanenta tatuajele pe care le-a dedicat fostului sot. Dupa ce o perioada buna de timp a cautat tot felul de esteticieni pentru a-i indeparta tatuajele, se pare ca acum s-a razgandit si le afiseaza cu mandrie.

Alina Vidican si Cristi Borcea au divortat in luna Noiembrie a anului trecut, dupa o casnicie de cinci ani. Separarea celor doi s-a pronuntat la Penitenciarul Poarte Alba, acolo unde este incarcerat Cristi Borcea, si nu intr-un cabinet notarial asa cum s-ar fi asteptat toata lumea.

Divortul a fost unul lung, astfel, dupa un an de zile in care au negociat despartirea, Cristi Borcea si Alina Vidica s-au separat si au ramas in relatii amiabile, de dragul copiilor. Intre timp, Cristi Borcea isi ispaseste anii de inchisoare, dupa ce a fost condamnat in “Dosarul Transferurilor”.

Sursa: Spynews.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X