Foto – Gica Hagi este cunoscut in intreaga tara, insa putini stiu cum arata FEMEIA de care a divortat pe motiv ca “NU aducea la timp painea la masa”

Hagi a fost desemnat de şapte ori cel mai bun jucător român al anului şi a fost inclus de FIFA pe lista primilor 100 de fotbaliști din istorie.

Chiar si asa, sunt putini cei care stiu ca Regele fotbalului romanesc a fost casatorit in trecut cu Leni Celnicu, o tanara machidoanca.

Gica Hagi si Leni Celnicu si-au unit destinele in urma cu 27 de ani! Chiar daca si-au jurat iubire vesnica si pareau mai fericiti ca niciodata, povestea lor de dragoste nu a durat prea mult.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

La doar cateva luni de la nunta, Gica Hagi si-a dat seama ca nu face echipa buna cu partenera sa de viata, asa ca a cerut divortul, pe motiv ca … sotia sa ar fi intarziat cu painea la masa.

Motivele invocate au fost de-a dreptul hilare! Emblema fotbalului roamanesc a relatat in cerere ca partenera sa de viata ar fi intarziat cu painea la masa si ar fi pus miere in cafea in loc de zahar.

Asa cum era de asteptat, actiunea a fost respinsa de magistrati, insa Hagi a mutat procesul la Bucuresti. Fara castig de cauza, Hagi a luat tribunalele la rand, pe cel din Oradea, din Brasov si, in final, din nou Bucuresti, unde a si reusit sa divorteze scrie Click.

La scurt timp dupa ce au divortat, Leni Celnicu s-a ales cu 300.000 de euro, iar in 2004 aceasta si-a refacut viata.