Foto – El este fotbalistul celebru care o curteaza pe fiica lui Teo Trandafir. Putini stiu ca este unul dintre copiii unui artist renumit

Ajunsa la pragul adolescentei, la 15 ani, fiica lui Teo Trandafir a inceput acum sa isi faca si prieteni baieti, informeaza Stirescu.

Laurentiu Hagi, jucator al echipei Voluntari, este fiul unui celebru cantaret de muzica greceasca, dar si prietenul fiicei lui Teo Trandrafir.

Maia si Laurentiu ar vorbi de aproximativ un an, insa familiile celor doi au hotarat sa tine povestea departe de ochii curiosilor.

„Fata lui Teo Trandafir este de un an prietena tânărului fotbalist Laurențiu Hagiu. El este unul dintre copiii cântărețului de muzică grecească Marian Hagiu. Cei doi adolescenți, dar și familiile lor, au încercat timp de aproximativ un an să țină departe de ochii presei povestea  adolescentină”, a dezvaluit o sursa apropiata celor doua familii.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel seamănă izbitor cu mama sa, fumoasa actriță Monica Bellucci

 

Acum 14 ani Teo a hotarat sa adopte o fetita,pe nume Maia, care o perioada nu a stiu cum a ajuns in casa prezentatoarei TV, pana intr-o zi, cand aceasta i-a spus adevarul. Cum a reactionat micuta? Chiar Teo Trandafir a dezvaluit.

„I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate. Mi-am dat seama că e momentul pur şi simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină. Făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte.

Fetita a inceput sa puna mai multe intrebari: „Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau? – Nu. – Şi tu ce făceai? – Eu plângeam – De ce? – Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf. –Şi unde m-au pus?”.

M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a povestit vedeta.