}

Foto / El este FIUL lui Marcel Toader. La doar 21 de ani cantareste 100 de kilograme: „Cel mai bun prieten este frigiderul…”

Foto / El este FIUL lui Marcel Toader. La doar 21 de ani cantareste 100 de kilograme: „Cel mai bun prieten este frigiderul…”
Foto / El este FIUL lui Marcel Toader. La doar 21 de ani cantareste 100 de kilograme: "Cel mai bun prieten este frigiderul..."

Marcel Toader a fost un rugbyst celebru, care se poate lauda cu 30 de selectii la echipa nationala, dar si cu participarea la Campionatul Mondial din 1987. 

Actualul om de afaceri si-a dorit enorm ca fiul sau sa ii calce pe urme, insa acest lucru nu a fost posibil deoarece o ruptura de ligamente la piciorul drept i-a retezat visurile lui Maximilian.

Dupa ce a renuntat la sport, Maximilian Toader a hotarat sa se dedice studiilor, in prezent fiind student la Facultatea de Geografie. In ciuda faptului ca s-a retras din sportul care l-a facut celebru pe tatal sau, Maximilian a ramas cu structura fizica de rugbyst si cantareste nu mai putin de 100 de kilograme.

Recent, tanarul s-a fotografiat in compania unui prieten si s-a amuzat pe seama fotografiei: „100 de kg vs 120 de kg! Baietii grei, la propriu. Cel mai bun prieten este frigiderul!”.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

DRAMATIC! Marcel Toader, la un pas de MOARTE! „Mai avea 15 minute şi ii ceda INIMA…”

SOC! Problemele continua sa apara in cazul lui Marcel Toader. UITE ce au putut sa ii faca celebrului om de afaceri – DEZVALUIRI INCREDIBILE

EMOTIONANT! Ce MESAJ i-a transmis Maria Constantin FIULUI ei: „Sa nu uiti draga copile…”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X