evzmonden.ro Web analytics

FOTO – EA este noua IUBITA a lui Ilie Nastase! Ioana a vorbit fara perdea: „Da, suntem IMPREUNA! „

FOTO – EA este noua IUBITA a lui Ilie Nastase! Ioana a vorbit fara perdea: „Da, suntem IMPREUNA! „
FOTO - EA este noua IUBITA a lui Ilie Nastase! Ioana a vorbit fara perdea: "Da, suntem IMPREUNA! "

Ioana, noua iubită a tenismenului Ilie Năstase este de fapt fosta logodnică a milionarului Nick Rădoi. Prea puțin i-a păsat asta fostului tenismen când i-a cășunat pe brunetă. Cei doi petrec mai tot timpul împreună, iar acum se află într-o vacanță în Sardinia.   

Ilie Năstase pare că urăște singurătatea și nu poate rezista fără o parteneră. După ce s-a despărțit de Brigitte, el și-a găsit fericirea în brațele unei alte brunete care-i seamănă leit. O cheamă Ioana și a fost inclusiv logodnica lui Nick Rădoi.

Tânăra a vorbit pentru prima oară despre relația ei cu fostul tenismen. ”Da, suntem împreună! Mă simt foarte ok. Încă nu o pot numi relație, pentru că eu și domnul Ilie suntem la început, de vreo trei săptămâni ne știm. Ne-am cunoscut la mare, iar dânsul a făcut primul pas, însă nu vreau să dau detalii, prefer să rămână pentru noi. Aș putea să mai clarific un lucru, și anume acela că nu m-am mutat la el acasă. Nu se pune problema de așa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanță deocamdată”, a declarat pentru Click! iubita lui Ilie Năstase.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X