Dupa ce a slabit enorm, Oana Radu a pierdut lupta cu kilogramele! Ce spune artista dupa ce a pus 15 kilograme: „Pur si simplu imi place mancarea la nebunie”.

Oana Radu a slabit intr-un an peste 60 de kilograme. Fosta concurenta de la “Vocea Romaniei” a intrerupt dieta care a ajutat-o sa slabeasca, iar acum a pierdut din nou controlul kilogramelor. Chiar daca s-a ingrasat, artista sustine ca se simte bine in pielea sa si nu asculta comentariile rautacioase.

Am întrerupt dieta, dar mă simt extrem de bine în pielea mea. De fapt, mă simţeam până acum o săptămână, când am reluat dieta. Sunt de părere că trebuie să fii foarte asumat. Eu am slăbit 60 de kilograme şi m-am îngrăşat mult mai puţin. Sunt scundă, se vede imediat, ăsta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja îmi scriu că m-am îngrăşat la loc. Nu-mi pasă de lucrurile astea, pentru că oamenii sunt superficiali. Eu în momentul în care nu m-am mai simţit bine în pielea mea am reluat dieta.

M-am îngrăşat pentru că-mi place mâncarea. Foarte mult. Sunt foarte mâncăcioasă şi ăsta e motivul pentru care m-am îngrăşat. Să nu credeţi, Doamne fereşte, că sufăr de vreo boală sau am fost în vreo depresie, pur şi simplu îmi place mâncarea la nebunie, a declarat Oana Radu pentru Libertatea.ro.

Pentru ca regimul sau a fost unul accelerat, bazat pe proteine, slabitul cu ajutorul dietei Dukan i-a adus si efecte nedorite artistei. Pielea si muschii i s-au lasat considerabil, asa ca a hotarat sa se lase pe mana unui chirurg estetician.

„E o vorbă: «Cine te place, te place și așa». Nu e adevărat. Nu te poți plăcea când vezi că nu te mai cuprind hainele, soțul nu te place când ești cât patul, dar cred că tu trebuie să decizi care este cea mai bună formă a ta. Eu m-am simțit bine mai grasă. Acum nu mă mai simt. Totul e în funcție de noi. Eu sunt un om sincer și sper ca oamenii de acasă și mai ales grăsuțele să empatizeze cu mine și să înțeleagă că toate vin la momentul la care trebuie să vină”, a mai spus Oana Radu.