FOTO – Doamne, cat a SLABIT Ozana Barabancea! Vedeta a aparut intr-o FUSTA SCURTA si a UIMIT pe toata lumea cu TRANSFORMAREA sa

FOTO – Doamne, cat a SLABIT Ozana Barabancea! Vedeta a aparut intr-o FUSTA SCURTA si a UIMIT pe toata lumea cu TRANSFORMAREA sa
FOTO - Doamne, cat a SLABIT Ozana Barabancea! Vedeta a aparut intr-o FUSTA SCURTA si a UIMIT pe toata lumea cu TRANSFORMAREA sa

In urma operatiei de micsorare a stomacului, Ozana Barabancea a slabit vizibil si reuseste sa surprinda pe toata lumea cu formele sale.

Recent, soprana si-a facut aparitia la un eveniment, unde a optat pentru o fusta scurta, care i-a scos in evidenta noua ei silueta supla, poate chiar mai supla ca in tinerete.

Cu totii au sesizat transformarea fabuloasa a vedetei si nu au incetat sa o felicite cat cuprinde, totodata fiind uimiti de alegera si rezultatele sale.

„Esti superba si frumoasa!”, „Sa nu te recunosc!”, „Ozana, draga, stii ca eu te iubesc si te respect, dar nu stiu daca ai sau nu inca 25 de ani. In fotografie asa arata”, fiind o parte din comentariile aparute in dreptul fotografiei.

Ozana a trecut de la fustele lungi la cele până la genunchi și nu renunță la iile pe care le adoră și care îi ocupă jumătate din garderobă.Pe pagina ei de facebook se descrie ca fiind ”persoană publică liberă, dar cu mult creier”.

Ea a recunoscut că mânca haotic și la ore nepotrivite, iar constrângerile inerente unei operații de genul acesta au disciplinat-o, învățând să mănânce corect. Iar rezultatele se văd!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X