Fiica lui Florin Salam a devenit mamica pentru prima oara! Betty a nascut un baietel, perfect sanatos, care a primit nota zece la nastere. Artista si sotul ei, Catalin Visanescu, au facut publica prima fotografie cu nepotul lui Florin Salam.

In fotografia publicata pe pagina de socialzare a lui Betty Stoian, fata micutului nu apare in totalitate, insa cuvintele emotionante ale mamicii sale au facut fanii sa reactioneze imediat. „Te iubim mult, Matthias Stefan! Cuvintele nu își au rostul la cât de multă iubire avem pentru tine’, este mesajul aparut in dreptul imaginii.

Felicitari!  Dumnezeu să te binecuvinteze pe tine și familia ta și pe Matthias Dumnezeu să-l aibă în grija și să pună îngerii lângă el / Felicitari, să vă trăiască!❤ / Să vă trăiască prințul, să-i dea Dumnezeu sănătate, că restul i le veți da voi, de acum începe viața frumoasă Betty, ai să vezi?❤️te pup”,  fiind doar o parte din comentariile care au aparut in dreptul imaginii.

Si tatal lui Matthias, Catalin Visanescu, a publicat un mesaj la scurt timp dupa ce fiul sau s-a nascut: „Nu pot descrie în cuvinte ce sentimente m-au trecut ieri, azi și pentru tot restul vieții. Minunea noastră care a venit pe lume ne-a umplut sufletul de bucurie, lacrimi, zâmbete și clipe pe care nu le poți uita niciodată! Băiețelul nostru Matthias Ștefan este și va fi cea mai mare bucurie a vieții noastre și de-acum tot universul nostru, al lui mami și al lui tati’ se va învârti în jurul lui. Te iubim până la Doamne Doamne’ și înapoi, suflețelul nostru mic și frumos!’.