evzmonden.ro Web analytics

FOTO – AŞA arată FEMEIA pe care TAVI CLONDA a PĂRĂSIT-O pentru GABRIELA CRISTEA. TÂNĂRA este de o frumuseţe RARĂ

FOTO – AŞA arată FEMEIA pe care TAVI CLONDA a PĂRĂSIT-O pentru GABRIELA CRISTEA. TÂNĂRA este de o frumuseţe RARĂ
FOTO - AŞA arată FEMEIA pe care TAVI CLONDA a PĂRĂSIT-O pentru GABRIELA CRISTEA. TÂNĂRA este de o frumuseţe RARĂ

În urmă cu cinci ani, atunci când Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea, artistul avea o iubită blondă și frumoasă pe nume Valentina Dincă, tânără care i-a fost alături mai mulți ani.

Gurile rele spun că Tavi ar fi părăsit-o pe Valentina atunci când a aflat că este însărcinată. În același timp, ex-iubita cântăreţului a păstrat multă vreme pozele cu ei doi, pe contul său de Facebook, pentru că a simţit că între ei socotelile nu sunt încă încheiate. Totodată, în clipa în care a fost părăsită de bărbatul cu care a fost împreună timp de patru ani, Valentina i-a dat un SMS Gabrielei Cristea în care a certat-o pentru că i-ar fi „furat“ iubitul, scrie evz.ro.

Acum, Valentina pare să îşi fi revenit  după decepţia amoroasă pe care a suferit-o în urmă cu câţiva ani şi e mereu cu zâmbetul pe buze. În plus, ea se ocupă în prezent de imaginea mai multor cluburi din Capitală.

Gabriela Cristea este însărcinată şi va deveni pentru prima dată mamă, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Tavi Clonda a anunţat că pe data de 11 octombrie 2017, îşi vor vedea fetiţa pentru prima oară. Cei doi sunt împreună din 2013.

  

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X