evzmonden.ro Web analytics

FOTO / ASA arata CRUCEA lui Viorel Lis. Oana, sotia fostului primar al Capitalei, a facut ANUNTUL TRIST: “Prea multe s-au intamplat…”

FOTO / ASA arata CRUCEA lui Viorel Lis. Oana, sotia fostului primar al Capitalei, a facut ANUNTUL TRIST: “Prea multe s-au intamplat…”
FOTO / ASA arata CRUCEA lui Viorel Lis. Oana, sotia fostului primar al Capitalei, a facut ANUNTUL TRIST: "Prea multe s-au intamplat..."

Recent, Oana Lis a facut publica o imagine cu  care a reusit sa isi ingrozeasca internautii. Sotia fostului edil al Capitalei a urcat o fotografie in care apare crucea sotului ei, asemanatoare celor din Cimitirul Vesel de la Sapanta.

Oana considera ca aceasta cruce a adus energii negative in casa si este motivul principal pentru care starea sotului sau continua sa se agraveze.

“Viorel nu intelege ca de la cruce este o energie negativa la noi in casa. E normal ca am fost speriata cand a fost internat. Ma ingrijoreaza ca a slabit 13 kilograme in doua saptamani. Vreau sa fac si o sfestanie in casa. El zice ca eu cred ca el moare si de asta chem preotul acasa.

Crucea e facuta in stilul celor de la Sapanta. Eu inteleg ca el este batran, dar prea multe s-au intamplat. Ba cade si se impiedica, ba ajunge la spital, ba aud zgomote in casa”

, a spus Oana Lis in cadrul unei emisiuni TV.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X