}

FOTO / A fost indragostit LULEA! Asa arata MAMA lui Ion Ion, FEMEIA care i-a pus inima pe jar lui Ion Tiriac. Este una dintre cele mai frumoase DIVE ale anilor ’70

FOTO / A fost indragostit LULEA! Asa arata MAMA lui Ion Ion, FEMEIA care i-a pus inima pe jar lui Ion Tiriac. Este una dintre cele mai frumoase DIVE ale anilor ’70
FOTO / A fost indragostit LULEA! Asa arata MAMA lui Ion Ion, FEMEIA care i-a pus inima pe jar lui Ion Tiriac. Este una dintre cele mai frumoase DIVE ale anilor '70

Ion Tiriac este cunoscut in intreaga lume, insa datorita discretiei de care a dat dovada intotdeauna, putini sunt cei care cunosc detalii din viata de Don Juan al celui mai bogat roman. Despre fostul mare sportiv s-a speculat intodeauna ca este un cuceritor desavarsit, iar cel care l-a dat de gol este bunul sau prieten, Ilie Nastase, care a dezvaluit de cate ori a avut ocazia ca amicul sau a fost extrem de iubit de femei!

Ca o dovadă în acest sens este și relația pe care Ion Țiriac  a avut-o cu una dintre cele mai frumoase femei din lume în anii ’70 ! Este vorba de modelul Mikette von Issenberg, nimeni alta decât mama lui Ion Alexandru (Ion Ion), cel mai mare dintre copiii lui Țiriac!

Mikette von Issenberg trăieşte în prezent în Statele Unite ale Americii. Este originară din Franța și este absolventă a Universităţii Sorbona, din Paris.

 Și-a început cariera de model la doar 13 ani, iar de-a lungul anilor a preentat pentru cele mai renumite case de modă. În palmaresul său de model se numără apariţii în reviste de prestigiu precum Vogue, Marie Claire sau Elle. În anii ’70 l-a cunoscut pe marele tenismen Ion Țiriac, rodul dragostei lor fiind Ion Alexandru Țiriac, căruia presa mondenă i-a spus simplu: Ion Ion.

Mikette a moştenit o avere frumuşică, fapt ce i-a permis să se implice în mai multe proiecte umanitare, scria Libertatea în urmă aproape 10 ani.

Mikette a colaborat cu Dalai Lama (n.r. liderul spiritual al tibetanilor) şi cu Maica Teresa. O perioadă a lucrat pentru guvernul francez şi în urma negocierilor cu compania Disney, a reuşit performanţa de a aduce la Paris celebrul parc Disneyland.

Vorbeşte fluent cinci limbi străine, printre care şi româna. În urmă cu doi ani, presa de scandal s-a hrănit săptămâni bune după urma lui Mikette.

Una din pisicile sale dispăruse, iar femeia a postat mai multe anunţuri şi postere cu imaginea acesteia. Pentru acest eveniment banal din viaţa sa, Mikette a fost etichetată pe nedrept “o milionară excentrică”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X