Fotbalist român celebru în prim-plan. S-a culcat cu o femeie măritată! Aventura l-a costat mult. A ajuns subiect pe prima pagina în tabloide.

Ilie Dumitrescu, fost jucător român de fotbal, a povestit aventurile pe care le-a trăit pe vremea când juca în Anglia, la Tottenham. Aventura cu soția unui polițist l-a trimis direct pe prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie.

În tinerețe, actual analist sportiv a avut multe cuceriri, însă idila cu soția unui polițist din Londra, de acum 25 de ani, a creat multă vâlvă în presa britanică pe seama aventurii sale cu tânăra respectivă.

Citește și: Catalin Botezatu si IUBIREA IMPOSIBILA care l-a impins spre un GEST NECUGETAT: "Imi tai venele!"

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

Citește și:

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Ilie Dumitrescu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu’, de la GSP.