Fotbalist celebru, acuzat ca isi terorizeaza fosta sotie! Detalii socante: “Nimeni nu face nimic, fiindca el este…”

Fosta sotie a lui Ionel Ganea il acuza pe fostul fotbalist ca si-ar teroriza pana si propriul copil, insa nimeni nu ii ofera ajutorul.

Dana a fost partnera de viata a lui Ionel Ganea timp de 24 de ani. Femeia sustine ca ar  fi depus doua plangeri penale impotriva fostului sot, insa Politia nu a facut nimic in acest sens.

”Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019, dar fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”, a spus femeia, conform Spynews.ro.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

In plus, fosta sotie a lui Ionel Ganea a hotarat sa rupa tacerea in momentul in care fiica sa ar fi fost victima unor episoade violente ale fostului fotbalist.

“Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea Judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”

Pe langa acuzatiile de violenta, Dana il acuza pe Ionel Ganea de infidelitate si sustine ca au existat alte femei in viata fostului fotbalist si cand erau impreuna.

 ”Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranță va avea aceeași soartă”.