}

Fostul sot al Mihaelei Radulescu, DEZVALUIRE INCENDIARA: „Am prins-o in pat cu un alt barbat!”

Fostul sot al Mihaelei Radulescu, DEZVALUIRE INCENDIARA: „Am prins-o in pat cu un alt barbat!”
Fostul sot al Mihaelei Radulescu, DEZVALUIRE INCENDIARA: "Am prins-o in pat cu un alt barbat!"

Fostul sot al Mihaelei Radulescu, DEZVALUIRE INCENDIARA: „Am prins-o in pat cu un alt barbat!”

Pe foștii soți ai Mihaelei Rădulescu, Ștefan Bănică și controversatul afacerist Elan Schwartzenberg îi știe mai toată lumea, însă, puțini sunt cei care știu că „Diva de la Monaco” și-a luat numele de „Rădulescu” de la primul ei soț, Bogdan Rădulescu!

Bogdan Rădulescu și Mihaela (fostă Țiganu)  s-au căsătorit in 1988, dar căsnicia lor a durat foarte puțin. Imediat după căsătorie, cei doi s-au mutat cu chirie într-un cartier de la marginea Bucureștiului.

Nu de puține ori, presa tabloidă de la noi a scris că Bogdan ar fi prins-o pe Mihaela în pat cu un coleg: „Ce era să mai zic, am prins-o în pat cu colegul ei, dar țineam la ea, așa că am mers mai departe!”, declara Bogdan, citat de presa de scandal.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme. Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, spunea Bogdan Rdulescu despre infidelitatea fostei sale soții, Mihaela Rădulescu.

 „Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină…

Mai era ceva de zis? Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie…

Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie ’89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, declara Bogdan Radulescu, conform Libertatea.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Mihaela Tiganu (Radulescu) a fost vatmanita pe tramvai in Bucuresti inainte de 1990. Disperata sa castige bani era dispusa sa faca orice. Asa a ajuns animatoare la un magazin de lenjerie de dame, apoi a lucrat o vreme cu ziua la Fabrica Ascensorul unde curata cartofi toata ziua. Pina au prins-o portarii ca fura cartofi. Dupa 1989 a cunoscut mai multi derbedei care au tavalit-o bine si au consumat-o de tot. Apoi a ajuns cu Mineriada la TVR. Sunt dovezi video pentru tot ce s-a spus aici.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X