evzmonden.ro Web analytics

Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder, ȘEDINȚĂ FOTO INCENDIARĂ. Pictorialul cu care au făcut furori în toată lumea

Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder, ȘEDINȚĂ FOTO INCENDIARĂ.  Pictorialul cu care au făcut furori în toată lumea
Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder, ȘEDINȚĂ FOTO INCENDIARĂ. Pictorialul cu care au făcut furori în toată lumea

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, soția lui, au participat la o ședință foto incendiară, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Pictorialul cu care au făcut furori în toată lumea este elegant, iar fotografiile au fost făcute publice chiar de nepotul regretatului Regelui Mihai pe contul de socializare, potrivit Libertatea.

De curând, Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au realizat o ședință foto incendiară, iar imaginile în care apar cei doi sunt de-a dreptul senzaționale. Pe lângă ţinutele moderne, soția lui Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, cunoscut ca Principele Nicolae al României, a atras atenția tuturor cu fotografia în care apare în costum popular, amintind de fotografiile realizate de străbunica lui Nicolae.

Reamintim că fostul Principe Nicolae și-a făcut deja planurile pentru căsătoria religioasa cu sotia lui, Alina Maria Binder, iar marele eveniment va avea loc în România.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X