Fostul președinte, afirmație tulburătoare! Uite ce spune Traian Băsescu despre apa de băut

„Marea problemă pe care o pune acum UE este potabilizarea apei la robinete. O problema, şi a doua, legată de apa ieftină de la izvor. Apa nu poate fi o afacere…”, este afirmația grave făcute de Traian Băsescu la Realitatea TV.

Invitat la Realitatea TV, fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre planurile de guvernare îmbătrinite ale liberalilor, dar și despre un subiect extrem de important pentru toată planeta. Este vorba despre apa de băut.

„Marea problemă pe care o pune acum UE este potabilizarea apei la robinete. O problema, şi a doua, legată de apa ieftină de la izvor. Apa nu poate fi o afacere. Imbutelierea genereaza poluare groaznica. Atunci se pune problema unor politici să oblige statele să aduca sistemele de aprovizionare cu apă încât să fie potabilă. Apa de izvor de la Borsec şi Dorna să fie ieftină sau gratuită. Aş fi vrut să văd elemente despre viitor în program”, a spus fostul preşedinte.

Citește și:

Cât despre programul de guvernare al celor de la PNL, Traian Băsescu spune că este unul îmbătrânit și mult prea stufos.

„Le-am citit programul, nu-i un program cu viziune, e un program îmbătrânit. Nu e un program modern, parca e scris de oameni care au tarit acum 20 de ani. Marea problemă este informatica, vine G5 peste noi. Plecând de la această tehnologie, am ridicat problema unei așezări uniforme 5G pe teritoruiul UE. Să prevenim un decalaj între ţări. 5G va revoluționa si viața de zi cu zi”,  a comentat Traian Băsescu.