Fostul ministru, Daniel Chițoiu, implicat într-un accident teribil care a avut loc pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în raza localității Zamfirești. Printre victime se numără Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei și lider ALDE.

Potrivit martorilor, Chițoiu ar fi intrat pe contrasens, informațiile sunt confuze. Din primele informații, se pare că Daniel Chițoiu era în autoturism cu încă un pasager, iar ambii sunt acum într-o stare stabilă.

Accidentul s-ar fi produs după ce un șofer în vârstă de 70 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, după ce i s-a făcut rău. Astfel, a lovit mașina lui Daniel Chițoiu extrem de puternic.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

În urma impactului, mașina celor doi vârstnici, ambii de peste 70 de ani, a luat foc.

Din păcate s-au confirmat două decese în urma acestui accident teribil. Soția șoferului din mașina care a luat foc a încetat din viață. Stopul cardiorespirator a fost confirmat în această după-amiază. În urma accidentului ar fi decedat și soferul mașinii implicate în coleziune.

 

În vârstă de 52 de ani, Daniel Chițoiu este originar din Păușești, Vâlcea și a fost ministru al Economiei în Guvernul Victor Ponta.

Citește și: