Fostul ministru al Muncii solicita intrarea PSD in opozitie! Lia Olguta Vasilescu: „Abia astept sa rad de liderii de sindicat”

Lia Olguta Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a solicitat intrarea PSD in opozitie! Cea despre care se spune ce este apropiata lui Liviu Dragnea sustine ca este timpul ca social democratii sa bata in retragere si sa ii lase pe ceilalti sa se desfasoare.

“E comod, faci zilnic exerciţii de dicţie şi filosofie, nu dai socoteală nimănui. Comitetul Executiv PSD a decis azi rămânerea la guvernare, chiar dacă ALDE ne-a lăsat fără majoritate parlamentară.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Judecând simplist, mi-aş dori retragerea în opoziţie: e comod, faci zilnic exerciţii de dicţie şi filosofie, nu dai socoteală nimănui că doar nu eşti la putere şi e suficient să îi critici pe alţii, ca să nu mai vorbesc că nu dai nici cu subsemnatul, căci ştim cu toţii că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită şi, în plus, nu mai eşti ţintă vie”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe pagina sa de socializare.

In plus, Lia Olguta Vasilescu a marturisit ca nu are niciun regret! Fostul ministru al Muncii este de parere ca social democratii au guvernat tara asa cum au stiut mai bine.

“După ce am pierdut alegerile europarlamentare, le-am spus unor lideri de sindicat (deja îngrijoraţi că vin tăierile şi recunoscând, în sfârşit, că guvernarea PSD, cu bune şi cu rele, le-a adus multe beneficii), că abia aştept, când intrăm în opoziţie, să îmi iau punga de popcorn.

Să mă uit la tv şi să râd de ei când o să-i văd cum dau din colţ în colţ că pierd tot ce am dat noi. Fiindcă noi am dat maxim din cât se putea”, a adaugat Lia Olguta.

Chiar si asa, in ciuda marturisirilor facute, judecand politic, Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu ar fi deloc fericita sa vada “cum şi-ar bate unii joc de toată munca noastră din ultimii ani”“Pentru că nu e nevoie să faci vreun efort de imaginaţie ca să înţelegi că băieţii ăştia care vor să dea jos guvernul vor aplica strict reţeta din 2010.

Adică dezbină toate categoriile sociale, fă-le să se urască între ele şi apoi arde-le la buzunar, fiindcă, dezbinate fiind, nu o să se susţină reciproc. (…) Într-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu, ei vor veni la guvernare. Şi vor şterge cu buretele tot ce am făcut noi. Bun sau prost”, a spus Lia Olguta.

„Toate categoriile au avut beneficii, că dacă am fi avut în plus un leu l-am fi folosit şi pe acela pentru creşterea veniturilor românilor, dar şi că e dreptul românilor să aleagă cum vor să fie mai departe… Pentru că fiecare cum îşi aşterne aşa doarme P.S. Azi nu am votat nici pro, nici contra în CEX. Nu am ridicat mâna deloc. Pur şi simplu încă oscilez între omul politic şi cel care ar vrea ca unii să îşi amintească, pe pielea lor, ce înseamnă guvernările de dreapta în România”, a concluzionat Vasilescu.