Fostul manager al pilotului de Formula 1 se răscoală. Acuzații grave la adresa soției lui Schumacher

„Willi” Weber, fostul manager al pilotului și Corinna Schumacher au ajuns la cuțite. Acest lucru s-a întâmplat pentru că Soția lui Michael Schumacher ascunde adevărul despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Pe 29 decembrie 2013, Michael Shumacher a avut un accident grav la schi, în urma căruia a suferit un traumatism cranian sever. De atunci pilotul de Formula 1 nu și-a mai revenit și este ținut departe de ochii lumii, în casa familiei din Gland, Elveția.

Citește și:

Într-un interviu recent acordat revistei She, Corinna Schumacher afirmă că Michael este cel care nu își mai dorește să apară în public, cu toate că starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit. Legat de acest subiect, „Willi” Weber, fostul manager al pilotului este de altă părere.

Pentru că soția acestuia scunde adevărul despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, „Willi” Weber o acuză pe femeie de secretomanie maniacă, informează Fox Sports!

„Ştiu că Michael se află într-o stare extrem de gravă, dar nu pot să urmăresc progresul pe care îl face. Aş vrea să ştiu cum se simte, cum evoluează, să pot să-i strâng mâna… Pur şi simplu, Corinna nu permite acest lucru, se teme că, după ce voi vedea ce se întâmplă, voi ieşi în presă şi voi spune adevărul. Cred cu tărie că Michael se poate recupera, pentru că este un adevărat campion. Povestea lui nu se poate termina aşa! Mă rog pentru el”, a declarat fostul agent al lui Schumacher.