Fostul iubitul turc al Ioanei Filimon, atac dur la adresa româncei! S-a spus că Ioana Filimon, modelul care a câştigat titlul de Miss România 2016, a fost sechestrată de iubitul său, în Turcia. În acest sens, s-a creat o adevărată isterie în showbiz-ul romanescși nu numai, iar Cengiz Şıklaroğlu a făcut lumină în

Relația dintre Ioana Filimon, vedeta de la „Ferma” și milionarul turc  a atras atenția publicului, după ce aceasta a spus că omul de afaceri în brațele căruia credea că își găsise fericirea a sechestrat-o.

Afaceristul din Turcia, care în momentul de față se află într-o închisoare, unde ispășește o pedeapsă de nouă luni, a făcut mărturisiri incredibile.

Citește și: Oana Radu, confesiuni uimitoare: „După ce a murit am aflat că mă înșela...”

„Ioana este o mincinoasă. Eu am pus capăt relației. Am investit enorm în ea, în total cred că m-a stors de 60.000 de dolari. A mințit și în momentul în care a zis că este sechestrată. Ea așa e obișnuită. Trăiește din reclamă. E o fată de show, îi place să apară în ziare și pe micul ecran”, a spus Cengiz Şıklaroğlu,

Milionarul ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață.

Mai mult, milionarul turc a fost iubitul unei alte dive de la noi, Otilia Bilionera, scrie cancan.ro.