Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, zâmbește din nou! Se pare că, în cele din urmă, designerul vestimentar și-a oficializat noua relația de dragoste pe care o are cu Safwan.

Mirela Popa locuiește de patru ani în Dubai, emiratul în care își desfășoară activitatea de designer vestimentar. Fosta soție a celebrului portar trăiește de mai bine de doi ani de zile o relație frumoasă de dragoste cu Safwan Nached, bărbatul alături de care formează un cuplu.

„Safwan este un bărbat extraordinar, care m-a cucerit prin carisma lui, simțul umorului, inteligență, ambiție și determinarea de care dă dovadă în cel mai mic aspect al vieții sale. Conduce o companie din mediul farmaceutic, iar prima dată când l-am întâlnit a fost la un workshop. Cu timpul am realizat că avem aceleași valori de viață și pasiuni, iar acest lucru ne-a adus împreună”, a povestit Mirela Popa pentru OK! Magazine.

Citește și: Cătălin Botezatu a renunțat la cel mai mare vis. Adevărul din spatele acestei decizii

„Este un bărbat extraordinar, cu o personalitate puternică, cu foarte mare încredere în el, mereu pozitiv și modest. Ceea ce iubesc cel mai mult la el este modul în care se comportă cu mine. Vede în mine ceea ce n-a mai văzut niciun bărbat până acum, mă încurajează mereu să fiu eu însămi și să-mi folosesc la maxim potențialul. M-a transformat într-o persoană nouă, care gândește totul acum dintr-o poziție de lider”, a mai spus vedeta.