}

Fosta menajera a Angelinei Jolie a rupt tacerea! Este incredibil ce a putut sa spuna despre actrita: „Era depresiva din cauza esecurilor repetate.”

Fosta menajera a Angelinei Jolie a rupt tacerea! Este incredibil ce a putut sa spuna despre actrita: „Era depresiva din cauza esecurilor repetate.”
Fosta menajera a Angelinei Jolie a rupt tacerea! Este incredibil ce a putut sa spuna despre actrita: "Era depresiva din cauza esecurilor repetate."

Fosta menajera a lui Angelina Jolie a rupt tacerea! Este incredibil ce a putut sa spuna despre actrita: „Era depresiva din cauza esecurilor repetate.”

Avand in vedere ca Angelina Jolie si Brad Pitt se vor intalni in instanta in vederea custodiei copiilor pe care ii au impreuna, biograful cuplului, Ian Halperin, a dezvaluit ca a primit informatii pretioase de la fosta menajera a celor doi.

In ciuda faptului ca drumurile lor s-au separat in urma cu doi ani, celebrul cuplu nu este inca divortat. In curand, cei doi se vor intalni in instanta pentru a duce un nou razboi, asta pentru a gasi un acord definitiv cu privire la impartirea proprietatilor, dar mai ales o solutie pentru custodia celor sase copii Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne și Knox, noteaza lefigaro.

Pentru a elabora cartea Brangelina, ‘Povestea nespusa a lui Brad Pitt si Angelina Jolie’, Ian Halperin a stat de vorba cu multe rude ale cuplului, dar si cu bona copiilor.

In ultima publicatie a magazinului Public, acesta a revenit la abordarea un subiect sensibil, si anume viata toxica a celor doi actori: „Ea (menajera, nr) mi-a descris-o pe Angelina în imposibilitatea de a controla emoţiile, era depresivă din cauza eșecurilor repetate în carieră și foarte geloasă”, a declarat autorul.

Nu putea să suporte ideea că Brad câștigă mai mulți bani decât ea și, imediat ce a părăsit casa, l-a suspectat de infidelități, spune biograful. Iar”atmosfera din casă a fost foarte toxică pentru copiii care adesea plângeau”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X