Fosta iubită a lui Pițurcă, despre ultimele clipe din viața designerului Răzvan Ciobanu: „Era foarte nervos că voia să plece…”

Fosta iubită a lui Pițurcă, despre ultimele clipe din viața designerului Răzvan Ciobanu: „Era foarte nervos că voia să plece…”
Fosta iubită a lui Pițurcă, despre ultimele clipe din viața designerului Răzvan Ciobanu: „Era foarte nervos că voia să plece...”
Autor:

Fosta iubită a lui Pițurcă, despre ultimele clipe din viața designerului Răzvan Ciobanu

Vica Blochina, una dintre prietenele apropiate ale designerului Răzvan Ciobanu, a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre ultimele clipe din viața designerului, cel care a murit în a doua zi de Paște într-un cumplit accident rutier.

„A venit cu un băiat şi era foarte nervos că voia să plece la Bucureşti şi nu avea maşină. Și zicea „te sun eu, te sun eu”. Căuta maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat. De la ora 9 seara n-a mai răspuns Răzvan la telefon”, a spus Vica Blochina, potrivit Știrile Pro Tv.

Conform președintelui SNPPC, Dumitru Coarnă, la primele analize de sânge după accident confirmă existența unor substanțe interzise în sângele victimei.

„Testele inițiale se pare că indică prezența substanțelor interzise în sânge, dar e corect să așteptăm rezultatul testelor finale, pentru că de multe ori mai dau și erori aceste teste preliminarii. Dar mai e un lucru fundamental: cauza morții a fost în urma unui accident rutier, se exclude orice altă ipoteză, suicid sau omor calificat”, scrie digi24.ro.

Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X