evzmonden.ro Web analytics

Fosta IUBITĂ a lui Dani a RUPT TĂCEREA! Ce spune frumoasa femeie despre DRAMA trăită: „A fost un moment dificil…”

Fosta IUBITĂ a lui Dani a RUPT TĂCEREA! Ce spune frumoasa femeie despre DRAMA trăită: „A fost un moment dificil…”
Fosta IUBITĂ a lui Dani a RUPT TĂCEREA! Ce spune frumoasa femeie despre DRAMA trăită: „A fost un moment dificil...”

Fosta IUBITĂ a lui Dani a RUPT TĂCEREA! Diana Senteş, fosta iubită a lui Dani Oţil, a rupt tăcerea despre drama prin care a trecut după ce s-a despărțit de simpaticul prezentator.

Diana și Dani s-au cunoscut într-o benzinărie, din întâmplare. Ea a reuşit să îl facă pe Dani să treacă peste despărţirea de Mihaela Rădulescu, fiind surprinşi de mai multe ori în ipostaze extrem de tandre. Prezentatorul de la Antena 1 și-a dorit să lege ceva serios cu Diana Senteș, dar până la urmă lucrurile nu s-au legat datorită infidelității sale.

Gurile rele spun că l-au văzut pe Dani plecând acasă de la un eveniment de mână o tânără focoasă şi neliniştită, Rodica Ionescu pe numele ei, PR de meserie, iar relația cu Diana s-a terminat brusc.

Momentul despărţirii nu a fost deloc unul uşor, iar prestația slabă de la Exatlon a afectat-o: “Am plâns mult, a fost un moment foarte greu”, povesteşte Diana.

În trecut, superba instructoare de fitness a mai avut o relaţie şi cu Marius Turcu, fiul fostului decedat de la Dinamo, care s-a sinucis în urmă cu mai mult timp.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X