Formează un cuplu cu Simona Halep, dar trecutul îi umbrește fericirea. Fosta relație a milionar ar ascunde o adevărată telenovelă.

Simona Halep și Toni Iuruc, iubitul milionar, formează un cuplu, dar trecutul acestuia nu-i dă pace. Presa a scris despre fostele sale relații, printre care se numără și o idilă cu o știristă de la Digi.

Înainte să formeze un cuplu cu Simona Halep, Toni Iuruc ar fi fost implicat într-un patrulater amoros cu o știristă de la Digi, partenerul acesteia și femeia cu care, în cele din urmă, omul de afaceri s-a căsătorit, potrivit CANCAN.RO.

Potrivit unor surse DAS, categoria A, femeia care urma să-i devină soție lui Toni Iuruc era bună prietenă cu jurnalista de televiziune. Viitoarea parteneră a omului de afaceri de origine aromână ar fi făcut însă o pasiune pentru iubitul amicei sale, cu care, de altfel, ar fi și început o relație.

Citește și: Ce crede Mats Wilander după primul meci al Simonei Halep din 2020

Știrista și-a dat seama că partenerul o înșală și, pentru o bună perioadă, ar fi căutat alinare chiar în brațele… viitoarei soții a lui Toni Iuruc. I s-ar fi plâns că bărbatul o înșeală, fără să aibă habar că partenerul ei are o legătură amoroasă fix cu amica sa, pe care o considera sora ei și în care avea maximă încredere.

Într-un final, adevărul ar fi ieșit la iveală, iar Marius, disperat să-și salveze relația, ar fi părăsit-o pe viitoarea soție a lui Toni Iuruc. La scurt timp, tânăra l-a cunoscut pe milionarul machedon, cu care s-a și căsătorit.

După acest episod, știrista de la Digi s-a despărțit de Marius și s-a măritat la începutul acestui an. Nici fosta amică a jurnalistei nu a avut mai mult noroc, Toni Iuruc divorțând de ea după doar câteva luni de căsnicie.

Sursă foto: Romania TV