evzmonden.ro Web analytics

Florina Marcuta, sotia lui Bebe Cotimanis, despre INFIDELITATEA sotului sau: “Ma doare sufletul…”

Florina Marcuta, sotia lui Bebe Cotimanis, despre INFIDELITATEA sotului sau: “Ma doare sufletul…”
Florina Marcuta, sotia lui Bebe Cotimanis, despre INFIDELITATEA sotului sau: "Ma doare sufletul..."

Actorul Bebe Cotimanis este implicat in cel mai recent scandal. Se pare ca vedeta de la Pro TV s-a cam plictisit de casnicia de aproape patru ani pe care o are cu Florina Marcuta si iubeste din nou ca un adolescent. A fost surprins in ipostaze intime cu o colega de scena.

Recent, jurnalistii au incercat sa afle de la sotia vedetei TV cum comenteaza infidelitatea sotului sau. Florina Marcuta, vizibil afectata, a oferit un raspuns calm si elegant.

„A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, a declarat Florina Mărcuţă.

Reamintim ca Constantin Bebe Cotimanis s-a nascut pe 18 februarie 1955 si este un actor indragit de milioane de romani. A jucat in filme ca Paranoia 1.0 , Asfalt Tango sau Epicenter. Mai mult, a interpretat rolul lui „Grigore Varlam”, un interlop foarte bogat, din serialul Lacrimi de iubire, si a facut parte si din juriul emisiunii „Romanii au talent”, de la Pro TV.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X