Florin Zamfirescu, mesaj EXTREM DE DUR: „Eşti o c…. perversă!”

Florin Zamfirescu, mesaj EXTREM DE DUR: „Eşti o c…. perversă!”
Florin Zamfirescu, mesaj EXTREM DE DUR: „Eşti o c.... perversă!”
Autor:
Florin Zamfirescu, mesaj EXTREM DE DUR. Actorul a lansat pe contul personal de socializare un mesaj incredibil de dur la adresa Uniunii Europene. 

Florin Zamfirescu spune că în urmă cu mulți ani a avut mare încredere în această uniune economică și politică, însă acum și-a schimbat părerea.

„Dragă Uniune Europeană. Trebuie să-ți mărturisesc ceva important. Acum mai bine de zece ani am dorit să mă cuplez cu tine. Erai plină de promisiuni, prevedeam un mariaj fericit. Abia mai târziu am înțeles ce le-ai impus celor pe care i-am trimis se te pețească.

Și ceea ce nouă nu ne-au spus: că ne voiai fără industrie, fără agricultură și că mai voiai că toate averile noastre să fie înstrăinate. Fiindcă veneam la ține, cea bogată, poate că am fi acceptat…Dar, mai Uniune Europeană, am observat apoi că ești o curvă perversă, că vrei să dereglezi mințile oamenilor, că nu ai nimic sfânt”, a scris Zamfirescu.

Reamintim că, anul trecut, actorul în vârstă de 69 de ani a așternut pe hârtie câteva versuri care le-a împărtășit românilor care, în opinia lui, se refereau la dovezile comuniunii noastre de milenii.

„Dragul meu POPOR român!

 N-am crezut că voi scrie vreodată aceste rânduri…
De mii de ani suntem împreună, am trecut prin vremuri teribile si totuși am rămas alături de tine, intr-o căsătorie divină…
POPOR de luptători, totuși cuminte, fără agresiuni si veșnic dornic de a-ți apăra valorile, îți voi aminti acum dovezile comuniunii noastre de peste trei milenii.

Te-am sprijinit permanent, cu munții și văile mele, împotriva celor care au vrut să ne despartă!
Ai fost trântit la pământ, odată cu moartea lui Decebalus.
Ai zăcut o mie de ani, timp în care au trecut peste tine barbari care ți-au infestat gena ta sănătoasă cu tot felul de spurcăciuni.
Nu credeam că-ți mai revii, dar te-ai ridicat și, prin Mircea, prin Vlad, Ștefan sau Mihai, mi-ai arătat că n-ai pierit, că nu te-ai alterat.
Te-am iubit și te-am sprijinit în continuare.
Vremuri teribile s-au abătut iarăși peste noi amândoi, dar condus de Alexandru, de Ion și chiar de Nicolae, am reușit să stăm împreună și la bine, și la foarte greu…

Acum ți se iau toate drepturile de a exista, ți se iau cuvintele și fecunditatea, iar tu nu vezi!
Umbli cu gura căscată prin vecini, crezând că acolo-ți va fi mai bine!
Cum au reușit, Doamne, să-ți altereze fondul tău genetic, în timp ce zăceai la pământ? Ce ai primit în ADN? Ce cromozomi blestemați ți-au stricat caracterul?

Tu nu mințeai, nu furai, nu huleai, nu înșelai și nu fugeai din prima linie! Erai așa cum te învățase Zamolxis!
Erai cinstit, harnic și iubitor de glie și de familie. Ce te-a schimbat?
Nu vezi că ne pierdem unul de altul?
Tu, POPOR român, ești cel care dai bir cu fugiții!
Nu-ți mai pasă de străbunii pe care i-am strâns la pieptul meu?
Nu mai vrei ca nepoții tăi să se scalde în apele mele?
Nu-ți mai plac bucatele pregătite de mine?
Mă lași singură, la cheremul tuturor?
Mă simt tăvălită și necinstită de toți năvălitorii.

Sunt violată și batjocorită, chiar în numele tău, bărbatul meu milenar și prost de bun!
Ai încetat să mă iubești, deși ți-am fost soață credincioasă, cu o zestre ca nimeni alta.
Ce te-a făcut să pleci în străini, să mă părăsești și să lași să fiu împărțită și hărtănită?
Știi bine că eu nu am cum să mă apăr, de una singură!
Ce să fac? Să aștept vremuri mai bune, când mă va iubi si pe mine cineva cu adevărat?
Te rog revino acasă!
Hai să ne împăcăm, deși nu știu cu ce ți-am greșit!
Hai să-i alungam pe cei care ne vor răul!
Hai să ne curățăm ogorul și casa!
Hai să fim, în sfârșit, fericiți!

E atât de ușor, numai să vrei si să-i promovezi pe cei care te respectă!
… altfel, parcă te văd, POPOR român, uitându-te peste garduri și plângând că n-ai știut să mă păstrezi, așa credincioasă cum ți-am fost…


Cea care te-a iubit întotdeauna, pictată pe icoane, cântată, alintată și totuși părăsită – ROMÂNIA”

Florin Zamfirescu

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • Stimate D-le Zamfirescu, cred ca va statea mai bine ca actor. Sau ati devenit un politician si ca atare ati intrat in cocina porcilor? Sunteti patetic cu poezia si de fapt faceti ce stie sa faca romanul de peste 1000 de ani,sa aleaga prost si sa se vaite,sa astepte mila divina intro carciuma,in bisericile Diavolului. Sunteti jalnic
    Daca nii stiam sa votam cu cap si ne impuscam actuala clasa politica precum au facut cu Ceausescu,eram un popor serios si mandru. Dar se stie ca romanului ii place vaicareala,hotia,inselatul,curvasaraiul mintii si dr asta nu ne ajuta nimeni,nici Dumnezeu,macar.

  • Adevarat. Am fost pervertiti si vanduti. Odinioara Iuda l a vandut pe Hristos dupa care s a sinucis. Acum RO are jn popor de iude care se vand unii pe altii de la cel mai mare la cel mai mic. Si cum Moise a scos poporul din robie,asa va veni trimis de Dumnezeu un prooroc ce va indrepta acest neam inapoi la obarsia lui.
    E Craciun,Dumnezeu cel Neincaput s a coborat pe pamant si s a nascut in pantecele Bucuriei Maicii Noastre. Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace,intre oameni bunavoire !!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X