Florin Salam, primele declaratii dupa ce a fost agresat: „Nu pot sa mai accept de la oricine sa…”

Florin Salam, primele declaratii dupa ce a fost agresat: „Nu pot sa mai accept de la oricine sa…”
Florin Salam, primele declaratii dupa ce a fost agresat: "Nu pot sa mai accept de la oricine sa..."

Florin Salam, primele declaratii dupa ce a fost agresat: „Nu pot sa mai accept de la oricine sa…”.

Celebrul rege al manelelor a oferit primele dezvaluiri in legatura cu incidentul pe care l-a trait in Italia, acolo unde a fost lovit in timp ce canta la un eveniment.

Florin Salam a fost batut in timp ce canta la o nunta, in Milano! In plus, se pare ca ar fi fost retinut pret de cateva ore, in ciuda vointei sale. Cel care l-a agresat pe Florin Salam este un barbat, cunoscut sub numele de Lower Stan.

„În meseria asta nu are cum să fie doar ce-ţi convine. Dacă ar fi doar aşa n-ai ajunge unde trebuie, ai fi doar un puf şi n-ai înţelege ce înseamnă şi greutatea. Am înţeles că, în sfârşit, nu pot să mai văd ce nu-mi convine. Nu pot să mai accept de la oricine să deranjeze.

Hai să spunem că mi-a fost teamă. Dar ce prost am fost atunci când am crezut că îmi este teamă! Dacă aş fi avut mintea de acum înţelegeam că nu trebuia să-mi fie teamă niciodată. Orice artist mare este foarte sensibil, este ca un copil şi multă lume profită de chestia asta”, a declarat Florin Salam la TV, potrivit wowbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X