Celebrul cântăreț de manele, Florin Salam, a ieșit în spațiul public cu un anunț legat de cele ce s-au scris despre el în ultima vreme.

El ține să spună că nimic nu este adevărat și că situația e cu totul alta.

Astfel, în presa mondenă s-a scris că el ar fi avut o altercație cu Loredana Chivu, vedeta de televiziune. Și că incidentul s-ar fi petrecut într-un restaurant.

Așa cum arată portalul www.cancan.ro, Flroin Salam face precizările necesare față de ceea ce s-a scris. El susține că nu a existat niciun incident.

Presa mondenă a scris că acel scandal între Florin Salam și Loredana Chivu ar fi avut loc de Revelion. În speță, Loredana l-ar fi sărutat, iar manelistul a avut o reacție dură față de gestul ei.

Citește și: Loredana Chivu, sarut pasional cu un manelist celebru! Asta le intrece pe toate

„Vă salut, prietenii mei! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine.

Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă.

Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei.

Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie.

Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile.

Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a conchis artistul.