Actorul Florin Piersic este mâhnit de ceea ce se întâmplă în acest moment.

Tocmai ce-a aflat că pe Internet circulă un text care e semnat chiar de el, deși nu el l-a scris.

Acest fapt i-a fost comunicat de niște prieteni.

Florin Piersic a scris pe propria pagină de socializare despre acest lucru. El spune că textul cu pricina începe cu o expresie a sa, deja celebră, dar că în rest nu e nimic care să-i aparțină.

Textul a fost publicat de o anume persoană. Nu se știe dacă numele celui care a publicat e și real. Însă are pagină de mail și numere de telefon.

Marele actor povestește că a sunat la cele două numere de telefon din dreptul celui care a postat acel text, dar la celălalt capăt al firului a răspuns doar robotul. Cum că persoana respectivă nu poate fi contactată.

Citește și:

”Am încercat să contactez această persoană, care a preluat în începutul articolului o expresie a mea, dar în rest, nimic din ce a publicat nu-mi aparține.

La ambele numere de telefon mesajul e că “abonatul nu poate fi contactat”.

Nu știu cine sunteti, dar aștept o explicație!”, conchide Florin Piersic.

La această postare a răspuns, între alții, și un domn care i-a comunicat actorului că, tot pe Internet, un anonim făcea reclamă la ochelari folosindu-se de numele lui Florin Piersic.

”Maestre, mai deunăzi am apostrofat pe cineva care făcea reclamă la vânzări de ochelari de soare…folosind numele dumneavoastră… Asta e… Unii nu au respect…”, încheie cel care a postat comentariul.

Citește și:

Întâmplarea aceasta, deloc fericită, ridică încă o dată problema conținutului Internetului. Dar mai ales a practicilor deloc morale ale unora.

E foarte probabil ca Florin Piersic să nu fie nici pe departe singura vedetă căruia unii anonimi îi folosesc numele, în scopuri dintre cele mai diverse, iată, începând cu cele comerciale. Precum promovarea ochelarilor…