Florin Piersic și detaliul NEȘTIUT de nimeni despre singura femeie care l-a marcat profund. Este vorba despre…

Florin Piersic și detaliul NEȘTIUT de nimeni despre singura femeie care l-a marcat profund. Este vorba despre…
Florin Piersic și detaliul NEȘTIUT de nimeni despre singura femeie care l-a marcat profund. Este vorba despre...
Autor:

Florin Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România,  dezvăluie detaliul neștiut de nimeni despre singura femeie care l-a marcat profund.

Chiar dacă s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, îndrăgitul actorul a povestit despre femeia care i-a luat respirația. Este vorba despre interpreta de muzică populară Irina Loghin,  care l-a „«aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani.”

„Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia. Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă.

Cântecul ei, vocea puternică şi tulburătoare «m-au aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani, în raiul copilăriei mele. Era clar, femeia asta avea în voce, în atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburaseră inima când eram doar o crenguţă de piersic ce înmugureşte.

Am întrebat pe cineva cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!? Mi-a răspuns: Irina Loghin! Aşa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă! Într-o seară, Costel Constantin, mi-a spus că Irina e-n sală. Cred c-am jucat ca niciodată. Doream s-o impresionez, să vadă şi ea că nici eu nu sunt de colo. Aţi înteles ce este Irina Loghin pentru mine? A fost şi va rămâne «dulcea doină» a tinereţii şi împlinirii mele ca artist. Mi-a pus o pană la aripile cu care încerc să zbor! Irina, îţi mulţumesc!”, a spus Florin Piersic, potrivit one.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X