Florin Piersic, cu ochii ÎN LACRIMI. Mărturisirile EMOȚIONANTE ale actorului

Florin Piersic, cu ochii ÎN LACRIMI. Mărturisirile EMOȚIONANTE ale actorului
Florin Piersic, cu ochii ÎN LACRIMI. Mărturisirile EMOȚIONANTE ale actorului
Autor:

Florin Piersic, cu ochii ÎN LACRIMI! Ultimele informații apărute în mediul online despre starea de sănătate actuală l-au deranjat extrem de tare pe actorul Florin Piersic și îi roagă pe toți cei care au afirmat că a ajuns la spital de urgență pentru o operație să-i respecte deciziile de a comunica doar el numai vești bune.

Într-o emisiune TV, Florin Piersic, actor român de teatru și film, în vârstă de 83 de ani, a spus că este impresionat de cei care se interesează de el, însă aceste știri negativiste despre el sunt mai degrabă „un fel de vânătoare de senzații tari”.

„De azi dimineață nu fac altceva decât să dau explicații, să mă justific vizavi de o chestiune minoră pe care a trebuit să o rezolv medical în urma unei lovituri pe care am primit-o eu la piciorul stâng și totul se rezumă la o gimnastică de întreținere. Vin de la sala de sport, unde fac exerciții pentru a intra în formă pentru viitoarele spectacole. Ce mi s-a întâmplat mie eu nu am vrut să spun nimănui…sunt impresionat când simt că mi se poartă de grijă, numai că…asta, ce fac dumnealor, nu e grijă, e un fel de vânătoare de senzații tari.

La 83 de ani m-am săturat să primesc numai vești proaste. Dacă vă rog să-mi respectați deciziile de a vă comunica despre mine ceea ce cred…Vreau să vă spun numai lucruri frumoase, îmi vine să plâng, pentru că pe 24 martie a fost ziua scumpei mele mame”, a spus Florin Piersic în exclusivitate pentru „Agenția VIP”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X