Florin Piersic, cea mai dură REACȚIE pe scenă. Atac ACID la adresa celor care îl critică. Toți au AMUȚIT

Florin Piersic a fost criticat că vorbește prea mult, iar într-un spectacol de teatru, actorul a avut o reacție incredibilă cu privire la acest subiect. Într-un puseu de sinceritate, marele actor a spus că nu îi plac cei care se plâng de faptul că vorbește mult.

„Instrumentul actorului e cuvântul, bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine”, a spus actorul, potrivit MEDIAFAX.

„Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate, ca alţii care mi-au spus: ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic. Ce să le spun? Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră.
(…) Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune: a, a venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim? Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta. Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul, bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei”, le-a spus jurnaliştilor Florin Piersic.