Florin Piersic a CEDAT! Marele actor este EXTREM DE REVOLTAT: „Am ars în felul meu…”. Uite despre ce este VORBA

Florin Piersic a CEDAT! Marele actor este EXTREM DE REVOLTAT: „Am ars în felul meu…”. Uite despre ce este VORBA
Florin Piersic a CEDAT! Marele actor este EXTREM DE REVOLTAT: "Am ars în felul meu...". Uite despre ce este VORBA
Autor:

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați actori din România, a publicat un mesaj surprinzător pe Facebook. Marele actor este extrem de revoltat, pentru că, spune artistul, unii se folosesc de identitatea sa și scriu în numele său.

„Dragii mei, am vazut intamplator ca au aparut tot felul de pagini de facebook ” Florin Piersic”, in care se posteaza interviuri pe care nu le-am dat de fapt niciodata. De pilda, am citit o declaratie din ianuarie, in care „spuneam” ca sunt autorul versurilor cantecului „Am ars in felul meu”, care este hai sa zic asa: un fel de carte a mea de vizita, muzicala. Informatia este eronata. In primul rand, mi se pare nepotrivit ca cineva sa scrie in NUMELE MEU si macar daca scrie, sa scrie DESPRE mine si mai ales, sa se informeze … Autorul acestor versuri este Adrian Lustig.

El mi le-a dedicat special, realizand astfel impreuna cu el, varianta romaneasca a piesei „My way”, pe care am interpretat-o prima data in cadrul unei emisiuni de Craciun la TVR 1. Cum s-ar zice, sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului….In alta ordine de idei, mai e putin si vin Floriile cu soare si soarele cu Florii… Sa traiti, sa infloriti, sa ne intalnim pe 13 mai la Gala Uniter si apoi pe 16 si 17 mai la ” Straini in noapte” la Cluj. Sa aveti o noapte linistita si zile senine!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X