Florin Chilian, despre învineţirea ochilor Anei Maria

Florin Chilian, despre învineţirea ochilor Anei Maria
Florin Chilian, despre învineţirea ochilor Anei Maria
Autor:

Florin Chilian a făcut primele declaraţii de la scandalul în care Ana Maria, interpreta celebrei melodii ”Ochii tăi„ îl acuza de aceste că ar fi bătut-o cu sălbăticie.

În noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Florin Chilian a fost implicat într-un accident  la ieșire din Cluj Napoca. În aceeași seară, artistul și iubita s-au certat, dar întâmplarea a fost relatată apoi de solistă ca fiind o bătaie cruntă.

Florin păstrează şi acum discreția deşi lucrurile par să se afle în altă lumină: „Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos… Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada… Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată… Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Ana Maria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui! Ba, mai mult, știu exact de ce a făcut-o, îi cunosc motivele alea profund interioare, sunt de acord cu ce a făcut, în definitiv e din ce în ce mai greu, mai ales că s-au scumpit banii și atunci chiar m-am bucurat pentru ea că și-a găsit să lucreze la o televiziune prin Oradea din câte am înțeles”, a declarat acesta în cadrul emisiunii Click.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X